شنبه , ۲۵ آذر ۱۳۹۶
خانه » مقالات آموزشی » رموز یک مصاحبه موفق
رموز یک مصاحبه موفق

رموز یک مصاحبه موفق

۱۰نکته برای انجام یک مصاحبه موفق در گرفتن ویزا

رموز یک مصاحبه موفق که باید هنگام درخواست ویزای غیر مهاجرتی بیاد داشته باشید:

(۱) وابستگی به میهن

بر اساس قوانین آمریکا تمام متقاضیان ویزاهای غیرمهاجرتی تا زمانیکه بتوانند کارمند کنسولگری (مصاحبه کننده) را متقاعد کنند که آنها مهاجر نیستند بعنوان مهاجران آینده آمریکل تلقی خواهند شد.بنابرین شما باید بتوانید ثابت کنید که دلایل شما برای بازگشت به کشورتان محکم تر از دلایل ماندن در ایالات متحده آمریکاست.
” وابستگی ها” به کشورتان موضوعاتی هستند که شما را به زادگاه، وطن، یا محل فعلی سکونتتان (از قبیل: شغل، خانواده، چشم انداز های مالیکه متعلق به شماست و یا به ارث خواهید برد، سرمایه گذاری و غیره) پیوند می دهد.
اگر یک دانشجوی آینده نگر هستید، بخاطر داشته باشید که افسر مصاحبه گر ممکن است درباره ی اهداف خاص شما یا وعده های و امیدهای استخدام در آینده، خانواده یا دیگر روابط تان، اهداف آموزشی و تحصیلی، نمرات، برنامه های گسترده طولانی مدت و چشم انداز های شغلی در کشورتان سوالاتی ازتان بپرسد.البته وضعیت هر فرد متفاوت است و هیچ توضیح شگفت انگیزی، مدرک مجرد بودن، گواهی نامه، و یا معرفی نامه ای نمیتواند صدور ویزای شما را ضمانت کند.

(۲) دانستن زبان انگلیسی

انتظار داشته باشید که مصاحبه گر مصاحبه خود را به زبان انگلیسی انجام می دهد نه زبان مادری شما. پیشنهاد میکنیم قبل از انجام مصاحبه زبان انگلیسی را به یک شخص انگلیسی زبان تمرین کنید. اگر شما صرفاً بخاطر تحصیل زبان انگلیسی و تقویت آن به ایالات متحده می آید آماده ی ارائه توضیحاتی مبنی بر اینکه چرا و چگونه دانستن زبان انگلیسی در کشورتان مفید و کارآمد است.

(۳) سخنگوی خودتان باشید و حرف خودتان را بزنید

توصیه می شود والدین یا اعضای خانواده اتان را همراه خودتان نیاورید. کارمند صدور ویزا می خواهد مستقیماً با شما صحبت کند نه خانواده اتان. اگر نتوانید او سخنگوی خود باشید تأثیر منفی رو تصمیم گیری او خواهید گذاشت. اگر شما برای درخواست ویزا کم سن و سال هستید و لازمه والدینتان به بعضی از سوالات برای مثال موارد مالی پاسخ دهند می توانند در اتاق انتظار حضور بهم رسانند.

(۴) شناختن اهدافتان و دانستن برنامه های شغلی اتان در آینده

اگر قادر نباشید دلایل تحصیلتان در ایالات متحده را بیان کنید ممکن است نتوانید کارمند کنسولگری را از اینکه شما در واقع قصد تحصل دارید نه مهاجرت متقاعد کنید. همینطور باید قادر باشید توضیح دهید که تحصیل در آمریکا چگونه می تواند روی آینده شغلی حرفه ای تان در کشور خودتان تأثیر بگذارد.

(۵) کوتاه و مختصر جواب دهید

با توجه به حجم زیاد پرونده ها و درخواست های رسیده، کارمند های کنسولگری با توجه به زمان محدود فرصت کمی برای انجام مصاحبه با شما خواهند داشت. آنها بر اساس برداشت اولیه شخصی اشان (دقیقه اول یا دوم مصاحبه) تصمیم گیری میکنند. در نتیجه پاسخ های اولیه شما و کوتاه و مفید بودن آن روی موفقیت شما تأثیر بسزایی خواهد گذاشت.

(۶) مدارک را کامل ارائه بدهید

(۷) همه کشورها شرایط یکسانی ندارند

متقاضیان از کشورهایی که از مشکلات اقتصادی رنج می برند یا آنهایی که از کشورهایی هستند که دانشجویان زیادی از آنها در آمریکا بعنوان مهاجر باقی مانده و به کشورشان برنگشته اند مشکلات بیشتری برای گرفتن ویزا خواهند داشت. بر طبق آمارها، احتمالا از این متقضایان سوالاتی درباره ی فرصت های شغلی در کشورشان بعد از تحصیل پرسیده خواهد شد.

(۸) استخدام شدن

هدف اصلی شما از آمدن به ایالات متحده باید تحصیل باشد نه فرصتی برای کار کردن قبل یا بعد از فارغ التحصیلی. درحالی که بسیاری از دانشجویان در خلال تحصیلشان خارج از محیط دانشگاه به کاراشتغال دارند، این اشتغال جزئی از هدف اصلی اشان بعد از اتمام تحصیلات در آمریکا خواهد بود.
باید قادر باشید تصمیم و قصد بازگشت به کشورتان بعد از اتمام تحصیلات را به روشنی بیان کنید. اگر همسر شما درخواست ویزای F-2 همراه را داشته باشد، در نظر داشته باشید که افراد واجد شرایط ویزای F-2 (اعضای خانواده) تحت هیچ شرایطی در آمریکا اجازه کار نخواهند داشت. آماده باشید درباره ی چگونگی سپری کردن وقت توسط همسرتان وقتی که در ایالات متحده است به سئوالاتی جواب دهید. کار داوطلبانه و حضور در مدارس پاره وقت فعالیت های مجاز می باشند.

(۹) اثبات وابستگی (دلبستگی) به کشور خود

اگر همسر و فرزندانتان همراه شما نیامده اند برای نشان دادن چگونگی حمایت کردن از آنها در غیابتان آماده باشید. این مسئله میتواند مشکل ساز باشد اگر شما منبع اصلی درآمد برای خانواده اتان باشید. اگر کارمند کنسولگری به این نتیجه برسد که اعضای خانواده اتان به حمایت مالی شما و ارسال پول برای آنها نیاز دارند، درخواست ویزای دانشجویی اتان تقریباً بدون تردید رد خواهد شد. اگر خانواده شما قصد پیوستن به شما را در آینده داشته باشند قید کردن آن در فرم تقاضانامه خودتان موثر خواهد بود.

(۱۰) نگرش مثبتی داشته باشید

اگر درخواست ویزای شما رد شده است کارمند کنسولگری را سئوال پیچ نکنید و ازش لیست مدارک پیشنهادی اش را که ممکن است مانع رد شدن تقاضای شما شود درخواست کنید، و سعی کنید دلایل رد شدنتان را پیدا کنید.