شنبه , ۲۵ آذر ۱۳۹۶
خانه » ویزای توریستی » سوالات متداول ویزای توریستی آمریکا
سوالات متداول ویزای توریستی آمریکا

سوالات متداول ویزای توریستی آمریکا

پرسش و پاسخ ویزای توریستی آمریکا

≡ آیا برای ویزای توریستی آمریکا می بایستی برنامه و هدف مشخص جهت سفر به آمریکا ارائه داد ؟
داشتن هدف و برنامه سفر مشخص به تایید شدن درخواست ویزای توریستی متقاضی کمک شایانی می کند.

≡ آیا با داشتن ویزای توریستی اجازه تحصیل در آمریکا به متقاضی داده می شود ؟
خیر، ولی متقاضی می تواند در دوره های زبان انگلیسی نیمه وقت که نیازی به ویزای دانشجویی نداشته باشد شرکت نماید. 

≡ آیا با داشتن ویزای توریستی اجازه کار در آمریکا به متقاضی داده می شود ؟
خیر

≡ آیا ویزای توریستی آمریکا قابل تمدید می باشد؟
بله، داشتن دلیل قابل قبول از نظر اداره مهاجرت آمریکا در خصوص تمدید مدت اقامت الزامی می باشد.

≡ آیا ویزای توریستی قابل تبدیل به ویزاهای دیگر می باشد ؟
بله، ویزای توریستی آمریکا قابل تبدیل به دیگر ویزاهای دیگر می باشد.

≡ آیا داشتن و ارائه سند ملکی جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا در سفارت الزامی می باشد ؟
خیر

≡ مبلغ موجودی حساب بانکی جهت اخذ ویزای توریستی چه مقدار می بایستی باشد ؟
میزان موجودی حساب بستگی به مدت اقامت متقاضی در آمریکا می باشد و می بایستی کلیه هزینه های اقامت، بیمه و درمان و کلیه هزینه ای سفر را پوشش دهد.

≡ آیا به همراه داشتن خانواده در هنگام اخذ ویزای توریستی شانس قبولی ویزا را کاهش می دهد ؟
بله

≡ آیا می توان جهت گذراندن یک دوره آموزشی یک روزه متقاضی ویزای توریستی آمریکا بود ؟
بله

≡ در صورت طولانی شدن دوره clearance آیا می توان دوباره متقاضی ویزا از سفارت دیگری شد ؟
بله

≡ چه مدت زمانی می توان با ویزای توریستی در آمریکا اقامت داشت ؟
مدت اقامات با ویزای توریستی در هنگام ورود به آمریکا در U.S. port of entry مشخص می گردد،

≡ آیا با داشتن ویزای توریستی آمریکا هنگام ورود به U.S. port of entry احتمال تایید نشدن ویزا و برگرداندن مسافر وجود دارد ؟
بله

≡ با مردود شدن درخواست ویزا بر اساس بند ۲۱۴ B آیا می توان دوباره  متقاضی درخواست ویزا بود ؟
بله

≡ چه وابستگی هایی نشان دهنده وابستگی متقاضی به کشور محل اقامتش می باشد ؟
وابستگی شغلی، مالی، عاطفی، تحصیلی

≡ آیا می توان تصمیم افیسر سفارت آمریکا در خصوص عدم تایید ویزا تغییر داد ؟
خیر

≡ آیا سازمان و یا شخص دیگری نظارت بر تصمیم افیسر سفارت آمریکا را دارد ؟
بله وزارت امور خارجه امریکا تحت قانون تعریف شده ای توانایی بررسی عملکرد افیسر سفارت را دارد.

≡ با داشتن فرزند دانشجو در آمریکا ایا می توان متقاضی ویزای توریستی آمریکا بود؟
بله

≡ آیا می توان با ویزای معتبر در پاسپورتی که مدت زمانش به اتمام رسیده وارد آمریکا شد ؟
بله در صورت داشتن پاسپورت جدید معتبربه همراه پاسپورتی که وهر ویزای آمریکا را دارد.

≡ آیا با داشتن اسانسر مالی در آمریکا شانس گرفتن ویزای توریستی من افزایش می یابد ؟
با توجه به شرایط و هدف سفر متقاضی ارائه اسپانسر می تواند شانس متقاضی را بالا ببرد.

≡ چه کسانی را می توانم به عنوان همراه ویزای توریستی به سفارت همراه داشته باشم؟
همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال مجرد

≡ آیا داشتن و ارائه بیمه درمان در زمان مصاحبه در سفارت الزامی می باشد ؟
خیر

≡ آیا داشتن دعوت نامه جهت درخواست ویزای توریستی آمریکا الزامی است ؟
خیر

≡ آیا  ارائه موجودی بانکی بالا تضمین کننده تایید درخواست ویزای توریستی می باشد ؟
خیر

سوالات متداول ویزای توریستی آمریکا را مطالعه کرده و شما هم اگر سوالی دارید از طریق صفحه تماس با ما، سوالات خود را مطرح کنید.