سه شنبه , ۲ آبان ۱۳۹۶
خانه » ویزای توریستی » ویزای توریستی انگلیس
ویزای توریستی انگلیس

ویزای توریستی انگلیس

گفتنی است ویزاهای توریستی در کشور انگلستان همانند کشور آمریکا می باشد و نسبتا شرایط یکسانی را دارا می باشند.

ویزای توریستی کشور انگلستان به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردش و تفریح یا دیدار با خانواده می‌خواهند به این کشور سفر کنند.

ویزاهای توریستی در اقصی نقاط دنیا بصورت ویزاهای تک وروده (Single entry) و یا ویزاهای چند وروده (Multiple) به افراد متقاضی اختصاص می یابند. در سال های اخیر کشور انگلستان، ویزاهای توریستی خود را بصورت ویزاهای چند وروده به متقاضیان ورود به خاک کشور انگلستان از طریق ویزای توریستی ارائه می دهد.

england_flag

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی انگلیس

  1. مدارک شناسایی مورد نیاز فرد نظیر پاسپورت
  2. شناسنامه و ترجمه های آن ها
  3. نامه های بانکی
  4. اسناد مالکیت منزل یا زمین
  5. نامه های کاری فرد که نشان از اشتغال به کار وی در موقعیت خاص شغلی را دارد
  6. نامه اشتغال متقاضی به تحصیل در دانشگاه های ایران شانس خود را جهت اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان، افزایش دهند.