شنبه , ۲۵ آذر ۱۳۹۶
خانه » ویزای توریستی » ویزای توریستی کانادا
ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا

اخذ ویزای توریستی کانادا

فرآیند اخذ ویزای توریستی کانادا حدود ۱۶ هفته به طول می انجامد؛ اگرچه مدت زمان نسبتا کوتاه برای اخذ ویزای توریستی کانادا نکته مثبتی است ولی در عین حال به این معنی است که اگر متقاضیان مدارک مورد نیاز را به طور کامل ارسال نکنند سفارت کانادا معمولا پرونده را مردود کرده و شانس تکمیل دوباره پرونده را به متقاضیان نمی دهد.

یک گزینه متداول برای متقاضیانی که به صورت موقتی (حداکثر تا ۶ ماه) قصد بازدید از کانادا را دارند، ویزای توریستی کاناداست. ویزای توریستی شامل سه دسته زیر می شود:

≡ ویزای توریستی برای یکبار ورود به کانادا

با این ویزا شما می توانید تنها یک بار به کانادا سفر کنید و تنها برای ۶ ماه معتبر است (مگراینکه از طریق زمینی به ایالات متحده آمریکا و یا St. Pierre و Miquelon قصد سفر کنید.)

در صورت لزوم شما می توانید جهت تمدید ویزای توریستی کانادا حداقل ۳۰ روز قبل از انقضا اقدام کنید.

≡ ویزای توریستی برای چندبار ورود به کانادا

با این ویزا، بسته به تصمیم سفارت، شما می توانید چند بار وارد کانادا شوید و البته تنها برای ۶ ماه معتبر است. شما باید تعیین کنید برای چه مدت به ویزای توریستی خود نیاز دارید(تا سقف ۶ ماه) و در صورت لزوم این کار را به مامور سفارت واگذار کنید.

≡ ویزای توریستی ترانزیت کانادا

این ویزا اساسا برای افرادی طراحی شده که برای مدت زمان ۴۸ ساعت یا کمتر وارد کانادا می شوند؛ برای مثال اگر مسیر سفر شما به نحوی است که مجبور به توقف در کانادا هستید و نیز از کشوری سفر می کنید که برای ورود به کانادا نیاز به ویزا دارید، باید ویزای ترانزیت داشته باشید. توجه به نکات زیر قبل از اقدام برای ویزای توریستی کانادا ضروریست:

  • موارد پزشکی (ممکن است از شما تست پزشکی خواسته شود)
  • دارا بودن وجوه کافی برای اقامت
  • دعوتنامه (ممکن است نیاز به دعوتنامه فردی که در حال حاضر مقیم کاناداست داشته باشید)
  • ویزای اقامت موقت (ممکن است نیاز به ویزای اقامت موقت داشته باشید)
  • شما در هیچ یک از دسته های ویزای توریستی مذکور اجازه کار ندارید. حتی برخی از متقاضیان چند کشور خاص علاوه بر ویزای توریستی باید ویزای اقامت دائم را نیز بگیرند.

canada_visa

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا

– گذرنامه

– اصل فرم دعوت نامه (طبق آخرین سال ویرایش)

– تکمیل فرم مشخصات فردی

– عکس زمینه سفید و از رو یه رو

– شناسنامه

– مدارک شغلی

– مدارک فرزندان

– مدارک درآمد خود طبق آخرین مستندات مورد قبول سفارت

– بیمه مسافرتی

– ویزای شینگن اروپا تاثیر مثبت دارد