سه شنبه , ۲ آبان ۱۳۹۶
خانه » ویزای کار و مهاجرت » اخذ گرین کارت و دیگر خدمات ویزا
اخذ گرین کارت و دیگر خدمات ویزا

اخذ گرین کارت و دیگر خدمات ویزا

انواع راه های اخذ گرین کارت در آمریکا USA GREEN CARD

اخذ گرین کارت از طریق لاتاری

اخذ گرین کارت از طریق ازدواج

اخذ گرین کارت از طریق سرمایه گذاری

اخذ گرین کارت از طریق خانواده درجه یک

اخذ گرین کارت از طریق پناهندگی

اخذ گرین کارت برای افراد شاخص تحصیل کرده دارای قابلیت های خاص و ورزشکاران

اخذ گرین کارت از طریق فرزند خواندگی

اخذ گرین کارت از طریق استخدام

≡ اخذ گرین کارت آمریکا از طریق، بستگان شهروند آمریکایی

اداره مهاجرت آمریکا جهت حمایت از بنیان خانواده شهروندان آمریکا به آنها این امکان را می دهد که جهت اخذ گرین کارت آمریکا برای بستگان درجه اول خود اقدام نمایند. که یکی از آسان ترین راه های جهت اخذ گرین کارت آمریکا می باشد.

بستگان درجه اول شامل همسر و فرزند، پدر و مادر ، خواهر و برادر می باشند.همسر ، فرزندان زیر ۲۱ سال سن مجرد، پدر و مادر یک شهروند آمریکایی می توانند در کوتاه ترین زمان ممکن و تقریبا فوری و بدون وقفه زمانی طولانی موفق به اخذ گرین کارت آمریکا شوند.

فرزند مجرد بالای ۲۱ سال سن،فرزند متاهل بدون محدودیت سنی و خواهر و برادر یک شهروند آمریکایی در مدت زمان کوتاه موفق به اخذ گرین کارت آمریکا نخواهند شد و می بایستی تا زمانی که شماره ویزای آنان توسط اداره مهاجرت آمریکا اعلام شود منتظر بمانند و این پروسه ممکن است چندین سال به طول انجامد.

≡ اخذ گرین کارت برای بستگان یک غیر شهروند مقیم آمریکا (افراد گرین کارت)

اداره مهاجرت آمریکا جهت حمایت از بنیان خانواده افرادی که اقامت دائم آمریکا را دارند ولی هنوز یک شهروند آمریکایی نمی باشند(دارای گرین کارت معتبر) این امکان را می کند که جهت اخذ گرین کارت آمریکا برای بستگان درجه اول خود اقدام نمایند.

یک مقیم دائم آمریکا می تواند برای همسر و فرزندان مجرد خود با هر شرایط سنی درخواست اخذ گرین کارت آمریکا نموده و با توجه به محدود بودن تعداد این نوع ویزا و تعداد زیاد متقاضیان به طور سالیانه ، درخواست کنندگان می بایستی برای مدت تقریبا طولانی در انتظار بماند تا زمانی که شماره ویزای آنان اعلام گردد.

» نکات قابل توجه :

اگر شما فرزند مجرد یک فرد مقیم آمریکا هستید و پس از اعلام درخواست گرین کارت از طریق والدین خود، سن شما به ۲۱ سال رسیده در روند پروسه پروند شما تاخیر قابل ملاحظه ای بوجود خواهد امد و با تاخیر مواجه خواهد شد .
اگر شما فرزند یک مقیم آمریکا هستید و پس از اعلام درخواست اخذ گرین کارت، ازدواج نموده اید امتیاز اخذ گرین کارت آمریکا از شما سلب می گردد.

≡ k1 visa آمریکا (ازدواج) ویزای نامزدی

ویزای نامزدی آمریکا، به یک شهروند آمریکایی این امکان را می دهد که نامزد خارجی خود را وارد آمریکا نماید و پس از ورود به آمریکا می بایستی ازدواج رسمی و قانونی ظرف مدت ۹۰ روز انجام پذیرد و این مدت زمان قابل تمدید نمی باشد پس از ازدواج همسر می تواند جهت اخذ گرین کارت موقت آمریکا اقدام نماید ، در صورتی که همسر دارای فرزندان زیر ۲۱ سال مجرد باشد می تواند آنها را نیز به همراه خود وارد آمریکا نماید و در صورتی که ازدواج رسمی و قانونی طرف مدت ۹۰ روز صورت نپذیرد نامزد خارجی می بایستی خارج آمریکا را ترک نموده و ا اداره مهاجرت آمریکا امکان تغییر ویزا به دیگر ویزاهای مهاجرتی را به نامزد خارجی نمی دهد. در صورتی که نامزد خارجی خاک آمریکا را پس از انقضای ویزای ۹۰ روزه خود ترک نکرد ، شرایط اقامتی او در آمریکا در وضعیت اخراج از آمریکا و دیپورت قرار خواهد گرفت.

» شرایط اخذ ویزای نامزدی آمریکا:

نامزد شما در آمریکا می بایستی یک شهروند آمریکایی و سیتیزن آمریکا باشد.

ازدواج رسمی و قانونی می بایستی در طول مدت ۹۰ روز پس از ورود نامزد خارجی به خاک آمریکا صورت گیرد.

در صورتی که طرفین ازدواج قبلی داشته اند می بایستی به طور رسمی و قانونی طلاق گرفته باشند.

طرفین می بایستی در طول دو سال و حداقل یکسال قبل از درخواست ویزا همدیگر را شخصا ملاقات کرده باشند در این حالت دو استثناء وجود دارد.

≡ اخذ گرین کارت آمریکا از طریق لاتاری گرین کارت

اداره مهاجرت آمریکا سالیانه به ۵۰,۰۰۰ نفر در سراسر دنیا براساس قرعه کشی، گرین کارت اعطاء می نماید و فرد برنده به همراه خانواده و فرزندان زیر ۲۱ سال خود موفق به اخذ گرین کارت آمریکا خواهد شد.برنده شدن در لاتاری گرین کارت آمریکا به تنهایی به معنای اخذ گرین کارت آمریکا نمی باشد . واجد شرایط بودن برنده لاتاری، جهت اخذ گرین کارت پس از بررسی شرایط او توسط آفیسر اداره مهاجرت آمریکا تعیین می گردد.

جهت ثبت نام در لاتاری گرین کارت آمریکا http://www.usgcls.com کلیک کنید.

jq_flag_250

خدمات مهاجرتی قابل ارائه :

خدمات مهاجرتی ما شامل جهت دو گروه افراد، ساکن در آمریکا و افراد ساکن در خارج آمریکا که قصد ورود به آمریکا را دارند تخصیص می یابد.

گروه یک :

» درخواست ویزای توریستی آمریکا (B1/B2 visa)
» درخواست ویزای نامزدی آمریکا (k1 visa)
» درخواست ویزای دانشجویی آمریکا (F1 visa)
» درخواست ویزای سرمایه گذاری (E2 visa)
» درخواست انواع گرین کارت آمریکا(Permanent Residency)
» درخواست تبدیل و تمدید ویزا
» درخواست ویزای کار آمریکا (H1 visa)

گروه دو : خدمات ما مخصوص افراد ساکن آمریکا

» مشاوره و درخواست شهروندی آمریکا Citizenship
» درخواست انواع گرین کارت
» اخذ گرین کارت از طریق لاتاری
» اخذ گرین کارت از طریق ویزای نامزدی و ازدواج
» اخذ گرین کارت از طریق سرمایه گذاری
» اخذ گرین کارت از طریق خانواده درجه اول
» اخذ گرین کارت از طریق پناهندگی
» اخذ گرین کارت برای افراد شاخص تحصیل کرده دارای قابلیت های خاص و ورزشکاران
» اخذ گرین کارت از طریق فرزند خواندگی
» درخواست اجازه کار آمریکا Work Permit /Approval Petition
» درخواست Travel Document
» مشاوره و اخذ ویزای دانشجویی و اخذ پذیرش از دانشگاههای آمریکا
» خدمات تبدیل و تمدید ویزا
» پیگیری پرونده های فایل شده