شنبه , ۲۵ آذر ۱۳۹۶
خانه » ویزای کار و مهاجرت » سوالات متداول ویزای سرمایه گذاری آمریکا
سوالات متداول ویزای سرمایه گذاری آمریکا

سوالات متداول ویزای سرمایه گذاری آمریکا

شما در زیر می توانید پرسش و پاسخ های مربوط به ویزای سرمایه گذاری آمریکا (EB-5) را مشاهده کنید.

≡ آیا من واجد شرایط برای اخذ گرین کارت از طریق EB-5  هستم ؟  

سرمایه گذاران باید شرایط خاصی را داشته باشند:
– در شرایط خوب سلامت (بدون بیماری اختلال ذهنی )
– نداشتن هیچگونه سابقه جرم قبلی از هر نوعی .
– داشتن مدارک لازم در مورد سابقه مالی کافی از ۵ سال گذشته.
– سابقه عدم رد صلاحیت در گذشته.
– ارائه مدارک مورد نیاز جهت اثبات منبع سرمایه ۵۰۰,۰۰۰$ .

≡ پول برای Biz شما سرمایه گذاری به روش معمول (سابق)

سرمایه گذاری با خرید یک بیزنس موجود یا راه اندازی یک بیزنس جدید از طریق ایجاد اشتغال تا میزان ۱۰ نفر.

≡ Eb-5 چیست ؟

Eb5 درواقع اسم یک برنامه دولتی که از طریق آن سرمایه گذار واجد شرایط میتوانند گرین کارت دریافت کنند از طریق سرمایه گذاری دریک Biz آمریکایی و با ایجاد کردن و استخدام تعداد مشخصی شغل در آمریکا از طریق این سرمایه گذاری می باشد.

≡ چطور من میتوانم پروژه واجد شرایط  را تایید کنم ؟

عملا ما نیاز داریم تابه دولت آمریکا واجد شرایط بودن سرمایه را تحت این برنامه اثبات کنیم.

≡ چه هزینه هایی درگیر این فرایند خواهد شد ؟

شما باید هزینه های مربوط به بررسی مدارک و واجد شرایط بودن را پرداخت نمایید که در مذاکره ای که خواهیم داشت کلیه هزینه های بحث خواهد شد.

≡ آیا من باید هزینه های مربوط به بررسی واجد شرایط بودن را حتی اگر کسب و کار واجد شرایط برای برنامه EB5  نیست را پرداخت نمایم؟

خیر ، شما فقط در زمانی شارژ خواهید شد برای بررسی واجد شرایط بودن که کسب وکار شما تایید شود.

≡ اگر کسب و کار واجد شرایط باشد ، چقدر طول خواهد کشید که من بتوانم کل سرمایه را برای پروژه واریز نمایم ؟

به طور کلی، به محض تایید دولت کسب و کار شما و فرم سرمایه گذاری که چندین ماه خواهد بود، با توجه به تجربه ما، این مرحله زمانی بین ۵ – ۱۰ ماه طول خواهد کشید و تمام سرمایه به کسب و کار شما تخصیص پیدا می کند.

≡ چه تعداد نیروی انسانی شرکت من باید استخدام کند که بتواند برای برنامه واجد شرایط گردد؟

به طور کلی، برای هر ۵۰۰,۰۰۰$  سرمایه گذاری ، کسب و کار شما باید ۱۰ شغل مستقیم یا غیر مستقیم ایجاد نماید.

≡ موارد دیگری نیز وجود دارد که ممکن است در این سرمایه گذاری دیده نشده باشد ؟

قطعا، شرکت ما به عنوان مرکز تایید شده منطقه ای میتواند متعهد شود به عنوان مدیر بررسی طرح. به شکلی که شرکت ما یک سهامدار اقلیت خواهد شد. (معمولا حدود ۵ % ) و شرکت به شما به صورت فصلی و سالی گزارشی را در طول ۵ سال ارائه خواهد شد.

≡ چطور من می توانم برای خودم و خانواده ام گرین کارد از طریق سرمایه گذاری دریافت کنم؟

شما میتوانید برای خودتان و همسر ، و بچه های زیر ۲۱ سال گرین کارت دریافت نمایید.

به محض سرمایه گذاری ۰۰۰, ۵۰۰$ در یک بیزینس در آمریکا در صورتی که کلیه الزامات و شروط برنامه EB 5  را داشته باشید میتوانید گرین کارت دریافت نمایید.

مدارک مورد نیاز برای واجد شرایط شدن برای برنامه EB5 بسیار سختگیرانه است ولی دفتر ما در تمامی مراحل کار تا مرحله اخذ گرین کارت شما را همراهی خواهی نمود.

نکته مهم : لطفا در نظر داشته باشید که بعد از مدت زمان ۵ سال که شما گرین کارت را دریافت نمودید ، شما می توانید یک شهروند آمریکایی شوید. (Citizen)

≡ آیا باید من در بیزنس که سرمایه گذاری می کنم حضور داشته باشم و خودم هم کار کنم ؟

خیر، الزام خاصی وجود ندارد برای مدیریت و یا هر گونه مداخله فعالانه در بیزنس ، شما به عنوان یک شریک تجاری محدود خواهی بود.

≡ چه میزان طول خواهد کشید که من بتوانم گرین کارت دریافت نمایم ؟

به طور کلی، فرایند از ابتدا تا مرحله اخذ گرین کارت حدود ۱۴ ماه تا ۱۸ ماه طول خواهد کشید و مجموع تیم ما به خاطر سابقه بسیار خوب در تعداد تقاضاها و تایید  USCIS درنهایت امکان تاییدیه فرمها را در زودترین زمان ممکن خواهد داشت .

≡ می توانم من میزان سرمایه گذاری را با فرد دیگری تقسیم کنم ؟

خیر، کل میزان سرمایه گذاری به مبلغ ۰۰۰, ۵۰۰$ باید متعلق به خودتان باشد برای اخذ گرین کارت.

≡ چه تعداد گرین کارت در آمریکا برای این برنامه EB 5  وجود دارد؟

درحال حاضر، در مجموع ۱۰۰۰۰ گرین کارت برای EB5  وجود دارد و  ۳۰۰۰ تا از این تعداد برای این برنامه کنار گذاشته شده است که در حال حاضر ما درحال آماده سازی ، معرفی سرمایه گذارها و ارائه آنها به دولت آمریکا برای اخذ گرین کارت هستیم.

≡ آیا شما در جهت اخذ گرین کارت برای من و کل اعضای خانواده من هم کمک خواهید کرد ؟

بله، ما در تمامی مراحل و هر گام پیشرفت از برنامه بر ای دریافت گرین کارت برای خود و خانواده تان با شما خواهیم بود. ما به خصوص به محض دریافت تاییدیه سرمایه گذاری درخواست گرین کارت برای شما خواهیم کرد.

≡ آیا من نیازمند به هیچگونه تجربه کاری و یا آموزشی برای اخذ گرین کارت خواهم داشت ؟ خیر.

≡ آیا شما هزینه ای برای اخذ گرین کارت از من دریافت خواهید کرد ؟

بله ، ما به عنوان مرکز منطقه ای توسط دولت تعیین شده ایم و همین طور، ما هزینه های اداری و همچنین هزینه های مرتبط با مشاوره با شما و پروژه های مختلف را داریم که می بایستی پرداخت شود. ولی میزان آن در توانمندی شما خواهد بود و ما کلیه هزینه ها را در ابتدا با شما در میان خواهیم گذاشت. لطفا جلسه ای با ما در خصوص این مورد بگذارید تا به شما آموزش کامل در مراحل اجرای کار داده خواهد شد.

 چه اتفاقی خواهد افتاد اگر تقاضای فرم درخواست من توسط دولت رد شود؟

سرمایه شما تنها زمانی از حساب امانی (ثالث) escrow account آزاد خواهد شد برای سرمایه گذاری در بیزنیس مدنظر که شما نامه تاییدیه را بابت واجد شرایط بودن برای EB5 دریافت نمایید.

و در صورتی که تقاضای شما به هردلیلی رد شود ، کل مبلغ ۰۰۰, ۵۰۰$ بلافاصله به حساب شما مسترد خواهد گردید. در واقع ، تا مرحله آزاد سازی سرمایه برای بیزنس مدنظر، این سرمایه در حساب مجزای ثالث مطمئن قرار خواهد گرفت.

≡ چطور من مطمئن می شوم که سرمایه من در جای امنی به مدت ۵ سال سرمایه گذاری خواهد شد ؟

از جایی که ما نمی توانیم پروژه ها را گارانتی کنیم براساس قوانین دولتی، ولی ما حداکثر مراقبت از سرمایه شما را در انتخاب بیزنس درجایی که شما قرار است سرمایه تان را قرار دهید خواهیم کرد . در واقع ، ما قبل از انتخاب ۱۰۰% پروژه به عنوان یک پروژه واجد شرایط  زمان و هزینه بسیار زیادی را در خصوص انتخاب و تحلیل اقتصادی و استخدام نیروی لازم به طور کامل برای هر پروژه انجام خواهیم داد.

 چه موقع من می توانم کل سرمایه و پول خود را از پروژه دریافت نمایم ؟

براساس قوانین آمریکا ، هر بیزینس یا پروژه ای می بایست و متعهد خواهد شد که که کل سرمایه را بعد از مدت زمان ۵ سال از زمانی که شما اولین سرمایه را گذاشتید به شما برگرداند و وکیل شما در انتها درخواست شمار را مبنی بر برگشت سرمایه دنبال خواهد نمود.

≡ زمان سرمایه گذاری، ۵۰۰٫۰۰۰ $ در چند مرحله باید وارد پروژه شود ؟

بستگی به نوع پروژه می تواند در دو مرحله زمانی حدود ۲۰ % در ابتدا و مابقی سرمایه پس از تاییدیه اداره مهاجرت پرداخت خواهد گردید.

 ≡ من می توانم از سرمایه فرد دیگری برای سرمایه گذاری استفاده نمایم؟

شما می توانید از دیگران به صورت امانت دریافت نموده ولی باید شما به طور قانونی ثابت کنید که سرمایه متعلق به شما بوده و این مبلغ را شما به طور قانونی به دست آورده اید.

≡ آیا من نیازمند یک وکیل مهاجرت برای این برنامه سرمایه گذاری خواهم داشت ؟

در واقع این بستگی به شرایط شما دارد ولی قویا توصیه می شود که یک وکیل قانونی با دانش کامل برای تحلیل پروژه ها ی بالقوه در منطقه برای سرمایه گذاری چه در مرحله انتخاب پروژه و یا حتی بعد از انتخاب پروژه داشته باشید .

 باید من در جایی خاصی زندگی کنم که گرین کارت خود را دریافت نمایم ؟

خیر، شما می توانید در هر جایی در آمریکا زندگی کنید.

سوالات متداول ویزای سرمایه گذاری آمریکا را در این پیج مشاهده کردید، جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.

question_mark برای مشاهده سوالات متداول مربوط به ویزای E2 کلیک کنید.