دوشنبه , ۲۷ آذر ۱۳۹۶
خانه » ویزای کار و مهاجرت » ویزاهای مهاجرتی آمریکا
ویزاهای مهاجرتی آمریکا

ویزاهای مهاجرتی آمریکا

شما می توانید لیست انواع ویزاهای مهاجرتی آمریکا را در زیر ببینید:

≡ گرین کارت از طریق وابستگان درجه یک

امکان اخذ گرین کارت برای افرادی که از بستگان درجه یک (همسر، فرزند، مادر و پدر) و یا بستگان درجه دو (خواهر، برادر) یک شهروند آمریکایی و یا شخصی که دارای اقامت دانم آمریکا (گرین کارت) می باشند وجود دارد. در خصوص متقاضیان ویزای خانواده بستگان درجه دو مدت زمان بیشتری می بایستی منتظر زمان اولویت ها باشند تا بتوانند درخواست ویزای خود را ارائه نمایند. متقاضیان این نوع ویزا می بایستی هیچ گونه سابقه جنایی نداشته و از نظر وضعیت جسمی و روحی در سلامت کامل و از نظر مالی در شرایط مطلوبی باشند. و نیازمند کمک های دولتی نباشد. همکاری با یک وکیل مهاجرت مورد تایید اداره مهاجرت آمریکا در خصوص زمان و کیفیت انجام این پروسه کمک شایانی به متقاضی خوهد نمود.

≡ گرین کارت از طریق مدارک عالیه خاص

اشخاصی که دارای مدارک خاص علمی ، توانائی های خاص حرفه ای می باشند. و نوع فعالیت آنان بسیار خاص، و ارزش حیاتی و مهم داشته باشد و دربرگیرنده منافع و کاربرد اجتماعی ، اقتصادی ، رفاهی آموزشی و بطور کلی در برگیرنده منافع ملی آمریکا باشد. می توانند جهت اخذ این نوع ویزا اقدام نمایند. فرد متقاضی می بایستی با مدارک و اسناد معتبر ادعای خود را اثبات نماید.

≡ ویزای EB1 کارت سبز برای اشخاص نابغه

افرادی که دارای قابلیت های خاص و توانایی چشم گیری می باشند که بواسطه این توانایی از طرف سازمان بین المللی مرتبط تجلیل شده باشند یا جوایزی را دریافت کرده باشند و توانایی آنان توسط آن سازمان و بوسیله رسانه هایی مانند انتشارات، تلویزیون ، مقالات مختلف و… اثبات شده باشد. و مهارت فوق می تواند در اموری مانند امور تجارت، توانایی ورزشی و هنری تدریس و اموزش و مهارت های تجربی باشد . می توانند جهت اخذ این نوع ویزا اقدام نمایند. فرد متقاضی می بایستی توانایی اثبات این که جزء معدود کسانی می باشد که این مهارت را دارد و این مهات از نظر ملی و جهانی با ارزش می باشد و وجود آن فرد با آن مهارت و توانایی خاص برای کشور آمریکا مفید و با ارزش بوده و منافعی را در بر خواهد داشت، را داشته باشد.

کمک گرفتن از یک وکیل مورد تایید اداره مهاجرت امریکا کمک شایانی می تواند در اثبات این توانایی داشته باشد.

≡ ویزای EB2 & EB3 کارت سبز از طریق کار و کارفرما

اشخاصی که بواسط حرفه ، مهارت و تحصیلات خاص خود از طرف یک کارفرمای امریکایی (شرکت معتبر که توانایی پرداخت تمامی مزایای و حقوق کارمندان خود را داشته باشد و کارفرمای مورد تایید اداره مهاجرت آمریکا بوده و گواهی کاری از وزارت کار داشته باشد). دعوت به کار شوند می توانند با این نوع ویزا در ایالات متحده اجازه اقامت و کار داشته باشند. دو گروه از افراد شامل این نوع ویزا می باشند :

۱- متخصصین دارای مدرک لیسانس و بالاتر با تجربه کاری حداقل ۲ ساله و عضوء مراکز تخصصی خاص.

۲- کارگران ماهر بدون داشتن مدرک دانشگاهی که دارای تخصص خاص با حداقل ۵ سال سابقه کار.

جهت اخذ این نوع ویزا کارفرمای آمریکایی و کارمند خارجی می بایستی کاملا شرایط مورد نظر اداره مهاجرت و وزارت کار آمریکا را به عنوان یک کارفرما و کارمند داشته باشد.

افرادی که دارای مدارک آکادمیکی و حداقل کارشناسی نمی باشند در صورتی که در زمینه حرفه و مهارت خود تجربه کاری چندین ساله داشته باشند و با مدارک معتبر ادعای خود را اثبات نمایند. می توانند جهت اخذ ویزای EB3 اقدام نمایند. متقاضیان این نوع ویزا می بایستی حداقل سه شرط از هفت شرط لازم، اداره مهاجرت آمریکا را جهت اخذ این نوع ویزا داشته باشد.

۱- ده سال سابقه کار تمام وقت

۲- داشتن پروانه کارمرتبط با مهارت

۳- نوع فعالیت و شغل کارمند ماهر می بایستی از نظر اعتبار و اهمیت به رسمیت شناخته شده باشد.

زمان اقدام برای این دو نوع ویزا بر اساس جدول زمان بندی وزارت کشور تعیین می گردد و جدول زمان بندی به کشور محل تولد متقاضی نیز بستگی دارد. بخاطر پیچیدگی های خاص این نوع ویزا همکاری با وکیل مهاجرت کمک شایانی به متقاضی خواهند نمود.

≡ ویزای EB5 کارت سبز از طریق سرمایه گذاری در آمریکا

این نوع گرین کارت با هدف جذب سرمایه گذاران خارجی و کارآفرینی در آمریکا به افرادی که قصد سرمایه گذاری در آمریکا را دارند تعلق می گیرد.

مبلغ سرمایه گذاری برای اشخاصی که می خواهند خودشان بیزینس و یا یک تجارت جدیدی را راه اندازی کنند و یا سرمایه خود را در یک شرکت جدید از قبل تاسیس شده به منظور بالابردن ارزش و گسترش ان شرکت هزینه کنند. و یا خریداری یک شرکت از قبل تاسیس شده با هدف ایجاد کارافرینی و فرصت های شغلی و تجارت جدید در ان شرکت هزینه کنند. مبلغ ۱ میلیون دلار می باشد. در این نوع سرمایه گذاری حضور و فعالیت سرمایه گذار در شرکت و بیزینس راه اندازی شده از شروط لازم می باشد همچنین استخدام حداقل ۱۰ نفر و یا بیشتر از شهروندان آمریکایی و یا کسانی که اجازه کار در ایالات متحده را دارند الزامی باشد.

در صورتی که خانواده شخص سرمایه گذار در همان شرکت تاسیس شده مشغول به کار باشند. با اینکه اجازه کا در آمریکا را دارا می باشند از نظر اداره مهاجرت جزء شرط لازم استخدام ۱۰نفری که می بایستی سرمایه گذار استخدام کند نمی باشند.

برای متقاضیانی که قصد سرمایه گذاری در پروژه های تعیین صلاحیت شده از طرف دولت آمریکا را دارند .مبلغ ۵۰۰۰۰۰$ آمریکا می باشد. هر ساله وزارت بازرگانی آمریکا لیستی از پروژه های تعیین صلاحیت شده در خصوص جذب سرمایه گذار خارجی را اعلام می نماید. حضور و فعالیت شخص سرمایه گذار در پروژه تعیین شده لازم نمی باشد و اقامت و حضور شخص سرمایه گذار در همان ایالتی که مبلغ مورد نظر سرمایه گذاری شده نیز الزامی نمی باشد. و می تواند در هر ایالتی که مایل باشد اقامت داشته باشند.

مدت زمان لازم جهت اخذ این نوع گرین کارت یکساله می باشد. ۵۰% از کل ( ۱۰۰۰۰ ویزا در هر سال) این سرمایه گذاران می بایستی سرمایه خود را در پروژهایی که در مناطق روستایی و محروم با درصد بالای آمار بیکاری، می باشند سرمایه گذاری کنند. لازم بذکر است سرمایه مورد نظر می بایستی از طریق قانونی و مشروع به دست آمده باشد. مدارک و اسنادی را دال بر نحوه جذب این سرمایه ارائه نماید.

مزایای این نوع گرین کارت :

۱-  همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال سرمایه گذار نیز شامل این اقامت مشروط می شوند و پس مدت دو سال اقامت دائمی شده و پس از ۵ سال می توانند پاسپورت امریکایی دریافت کنند.

۲- پرداخت سود سالانه ۳% به سرمایه گذار از زمان ورود سرمایه به امریکا در بعضی پروزه ها.

۳- بازپرداخت اصل سرمایه پس از ۵ سال به سرمایه گذار.

۴- حمایت سرمایه از طریق اخذ وثیقه ملکی و یا ساختمان و وسایل داخل پروژه مورد نظر.

question_mark همین الان با ما تماس بگیرید و سوالات خود را از ما بپرسید.